Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- fresh flat-leaf parsley, for garnishing
- ½ bunch fresh chives, cut into thirds
- 1 brown onion, cut into halves
- 3 garlic cloves
- 200 g carrot, cut into pieces (approx. 2 cm)
- 80 g celery, cut into pieces (approx. 2 cm)
- 200 g unsalted butter
- 1 tsp curry powder
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 2 tsp fresh thyme, leaves only
- 50 g plain flour
- 150 g white wine
- 2 potatoes (approx. 200 g), peeled and cut into pieces (approx. 2 cm)
- 200 g fish stock (see Tip)
- 150 g pouring (whipping) cream
- 200 g firm white fish fillets, cut into pieces (approx. 2-3 cm)
- Tabasco® sauce, to taste (optional)
- 150 g large raw prawns, peeled and deveined
- 150 g scallops
- 100 g smoked salmon, cut into pieces
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3256.4 kJ / 775.3 kcal
- Protein
- 36.7 g
- Karbonhidrat
- 21.5 g
- Yağ
- 59.5 g
- Doymuş Yağ
- 38.2 g
- Lif
- 7.8 g
- Sodyum
- 1223.8 mg
Alternatif tarifler
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35min
Hearty seafood chowder
1h
Coconut fish curry
1h 10min
Rum and raisin ice cream
24 Std. 10 Min
Fish soup
40min
Crab and ginger tart with chilli dressing
1 godz. 30 min
Vindaloo pork
5 Std. 10 Min
Thai-style fish cakes
30min
Fish stock
35min
Seafood bisque
1h 10min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2h 20min
Fish pie with mashed potato topping
2 Std.