Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Bacon dust
- 5 rindless bacon rashers (approx. 150 g)
Choux pastry
- 125 g milk, plus an extra 2 teaspoons
- 125 g water
- 100 g unsalted butter, cut into cubes (3 cm)
- 1 tsp sea salt
- ½ tsp white pepper
- 150 g plain flour
- 3 eggs
- 1 egg yolk
Filling
- 60 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 40 g cheddar cheese, cut into pieces (3 cm)
- 40 g Gruyère cheese, cut into pieces (3 cm)
- 6 egg yolks
- 500 g milk
- 40 g plain flour
- 1 tsp sea salt
- 2 - 3 pinches white pepper
- 2 - 3 pinches cayenne pepper
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 291 kJ / 69.6 kcal
- Protein
- 2.7 g
- Karbonhidrat
- 3.7 g
- Yağ
- 4.9 g
- Doymuş Yağ
- 2.4 g
- Lif
- 0.1 g
- Sodyum
- 132.9 mg
Alternatif tarifler
Potato bake (Thermomix® Cutter)
1h 10min
Eggs Benedict and corn muffins
1 godz. 15 min
Rueben sandwich sauce
5min
Rösti Bern style (Thermomix® Cutter, TM6)
40min
Quick grated pickle - demo (Thermomix® Cutter)
Değerlendirme yok
Mini banoffee bombe Alaskas
24h 30min
Beef Wellington
2 Std. 15 Min
Sous vide strawberries with white chocolate mousse (TM5)
2 godz.
Peanut brittle
1h 30min
Sticky bottom dumplings (Brett McGregor)
1h
Katsu chicken with cauliflower rice and pickled salad
55min
Fruit platter with lemon and honey dressing (Thermomix® Cutter)
15min