Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Strawberry inserts
- 1 gold strength gelatine leaf
- cold water, to soak
- 130 g strawberries, hulled
- 20 g caster sugar
Chocolate mousse
- 2 gold strength gelatine leaves
- cold water, to soak
- 80 g dark chocolate (70% cocoa), broken into small pieces
- 150 g milk chocolate, broken into small pieces
- 35 g water
- 45 g caster sugar
- 3 egg yolks
- 300 g thickened cream
Chocolate coating
- 130 g cocoa butter
- 100 dark chocolate (70% cocoa), broken into small pieces
- fresh berries, to serve (optional)
- whipped cream, to serve (optional)
- fresh mint, leaves only to decorate
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2405.3 kJ / 574.9 kcal
- Protein
- 6.3 g
- Karbonhidrat
- 36.7 g
- Yağ
- 45.3 g
- Doymuş Yağ
- 26.7 g
- Lif
- 5.9 g
- Sodyum
- 31.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lamington swiss roll
25 Std. 40 Min
Traditional French vanilla canelé
49 Std. 5 Min
Torta di rose with ricotta filling (ricotta "roses")
2h 30 min
Little sticky date puddings with salted toffee sauce
50min
Sous-vide strawberries with white chocolate mousse
2h
Chicken velouté meal (TM6)
45min
Magnolia Kitchen orange and cardamom shortbread
2h
Runny custard (TM6 - 6-8 portions)
15min
Festive camembert wreath
1h 50 min
Lemon curd (TM6)
15min
Creamy vanilla yoghurt
13h
Yoghurt with red berry coulis
13hod. 20min