Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- farina tipo 00 q.b.
- 600 g di carne di vitello a fette (circa 10x15 cm)
- 50 g di burro
- 1 spicchio di aglio, a piacere
- 200 g di funghi porcini freschi a pezzi
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 20 g di vino bianco
- tartufo fresco a scaglie
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1152 kJ / 275.5 kcal
- Protein
- 35.5 g
- Karbonhidrat
- 4.4 g
- Yağ
- 14.3 g
- Doymuş Yağ
- 7.8 g
- Lif
- 2.5 g
- Sodyum
- 825 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Insalata di straccetti di manzo e rucola
20min
Tortelloni alle cime di rapa
4 Std. 30 Min
Rosa di Parma
1h 10min
Saltimbocca alla romana
25 Min
Scaloppine ai funghi
40 min
Involtini di tacchino con sugo all’arrabbiata
1h
Straccetti di vitello al vino bianco
30 min
Roastbeef con crema di clementine
45 min
Involtini di maiale con spinaci
55 min
Costolette di agnello in crosta, con patate sautè e contorno di spinaci
1h
Involtini di pollo all'arancia
1h 30min
Vitello ai funghi porcini con salsa aromatica
55 min