Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- farina tipo 00 q.b.
- 600 g di carne di vitello a fette (circa 10x15 cm)
- 50 g di burro
- 1 spicchio di aglio, a piacere
- 200 g di funghi porcini freschi a pezzi
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 20 g di vino bianco
- tartufo fresco a scaglie
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1152 kJ / 275.5 kcal
- Protein
- 35.5 g
- Karbonhidrat
- 4.4 g
- Yağ
- 14.3 g
- Doymuş Yağ
- 7.8 g
- Lif
- 2.5 g
- Sodyum
- 825 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Coniglio ripieno ai carciofi
1hod. 40min
Scaloppine ai funghi
40min
Scaloppine di vitello al limone
25min
Pasticcio di tortellini
1 godz. 30 min
Scaloppine con ratatouille (Bimby Friend)
40min
Involtini di maiale con spinaci
55min
Pollo alla birra a Cottura Lenta con purè di zucca e patate
4 Std. 10 Min
Ravioli di stoccafisso su crema di patate e olive taggiasche
2 godz.
Scaloppine alla perugina
30min
Vitello ai funghi porcini con salsa aromatica
55min
Pesce spada alla ghiotta
40min
Scaloppine alla pizzaiola
25min