Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- farina tipo 00 q.b.
- 600 g di carne di vitello a fette (circa 10x15 cm)
- 50 g di burro
- 1 spicchio di aglio, a piacere
- 200 g di funghi porcini freschi a pezzi
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 20 g di vino bianco
- tartufo fresco a scaglie
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1152 kJ / 275.5 kcal
- Protein
- 35.5 g
- Karbonhidrat
- 4.4 g
- Yağ
- 14.3 g
- Doymuş Yağ
- 7.8 g
- Lif
- 2.5 g
- Sodyum
- 825 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Scaloppine di vitello al limone
25 Min
Salmone al cartoccio con salsa al melograno, fonduta di porri e patate al vapore
55 min
Scaloppine ai funghi
40 min
Polpetti all'inferno
40 min
Cuori in amor di rapa
2hod.
Tiramisù pasquale
3 Std. 30 Min
Mezze maniche con tonno rosso e finocchi al profumo di arancia
50 Min
Involtini mare e monti
1 godz. 10 min
Petto di pollo al lime e carciofi
45 Min
Scaloppine alla perugina
30 Min
Lasagne carciofi e crema di stracchino
1 godz.
Pasticcio di tortellini
1hod. 30min