Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Friarielli piccanti
- 1 spicchio di aglio
- 2 filetti di acciughe sott'olio, sgocciolati
- 1 peperoncino secco piccante
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di friarielli, puliti
- 1 pizzico di sale
Baccalà
- 1 spicchio di aglio
- 150 g di farina tipo 00
- 1 uovo
- 200 g di latte freddo
- 1 cucchiaino di lievito istantaneo per torte salate
- 1 pizzico di sale
- olio di arachidi q.b.
- 600 g di baccalà ammollato e dissalato a pezzi (3 cm circa)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1881.7 kJ / 449.7 kcal
- Protein
- 36.1 g
- Karbonhidrat
- 31.7 g
- Yağ
- 18.8 g
- Doymuş Yağ
- 8.1 g
- Lif
- 2.3 g
- Sodyum
- 22.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Baccalà con peperoni cruschi
50 Min
Baccalà su crema di cime di rapa piccanti e olio all'aglio (di Marisa Maffeo)
1 Std. 10 Min
Baccalà alla livornese
35 Min
Pastiera
15 godz.
Baccalà della Vigilia (TM5)
1 Std.
Scarola imbottita alle acciughe
1 Std.
Baccalà al forno con broccoli
1 Std. 30 Min
Baccalà in crosta di pistacchi, olio agli agrumi finocchi e melagrana
40 Min
Alici alla Reggina
45 Min
Baccalà, patate e funghi
45 Min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1 Std. 10 Min
Zuppetta di pesce (per 2 persone)
1 Std.