Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta Brisée
- 200 g di farina tipo 0
- 100 g di burro
- 70 g di acqua, fredda
- 1 pizzico di sale
Caramello
- 150 g di zucchero
- 70 g di burro, freddo
- 1030 g di acqua
- 1 cucchiaino di succo di limone
- 4 mele, qualsiasi tipo (tipo Renette o Golden)
- 1 cucchiaio di aceto
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 1215 kJ / 290 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 36 g
- Yağ
- 15 g
- Doymuş Yağ
- 9 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 41 mg
Alternatif tarifler
Zabaione
15 min
Pesche a cottura lenta gratinate al cioccolato e amaretto
2h 30min
Crumble di mele e ciliegie
1h
Petto d'anatra all'arancia sottovuoto con crema zabaione
2 Std. 5 Min
Zuppa alla valpellinzese (Seupa alla Valpellinetze)
1 godz. 40 min
Pere al vino rosso a Cottura Lenta
5 Std.
Fonduta
8h 20 min
Apple crumble (Crumble di mele)
1h
Salsa alla vaniglia (crema inglese)
15 min
Bagna cauda
35min
Zabaione (TM6)
15 min
Bonèt
2 godz.