Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 - 20 g di acqua
- 20 - 40 g di succo di limone, spremuto fresco
- 175 - 350 g di burro a pezzi
- 4 - 8 tuorli d'uovo
- ½ - 1 cucchiaino di sale
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Besin Değeri
- şuna göre 500 g
- Kalori
- 15119 kJ / 3611 kcal
- Protein
- 48 g
- Karbonhidrat
- 11 g
- Yağ
- 380 g
- Doymuş Yağ
- 203 g
- Lif
- 0.2 g
- Sodyum
- 939 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Guacamole allo spumante con caviale
10 Min
Zuppa di cipolle alla francese
5 godz. 30 min
Salsa bernese
20min
Salsa Soubise
30 min
Salsa olandese
30 min
Salsa olandese
15min
Maionese all'avocado
15min
Salsa Mornay
20min
Salmone con salsa bernese e asparagi
50min
Salsa gravy (TM6)
20min
Guancia di maiale sottovuoto al vino rosso
8h 45min
Chili con carne a Cottura Lenta
4 Std. 30 Min