Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g di pane raffermo a tocchetti
- 150 g di latte
- 500 g di acqua
- 200 g di spinaci freschi in foglia
- 80 g di formaggio Trentingrana a pezzi
- 60 g di cipolla
- 30 g di burro + q.b.
- 2 uova
- 40 g di farina tipo 00
- foglie di salvia fresca, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1756 kJ / 419.8 kcal
- Protein
- 18.2 g
- Karbonhidrat
- 44.5 g
- Yağ
- 20.3 g
- Doymuş Yağ
- 7.7 g
- Lif
- 3.2 g
- Sodyum
- 391.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Canederli al formaggio
1h
Spatzle alla barbabietola
30min
Spätzle agli spinaci con panna e speck
1h
Tortel di patate
40min
Gnocchi con la "fioreta"
30min
Spatzle agli spinaci
1h
Canederli allo speck
2h 40min
Salsa bolzanina
15 min
Gnocchi di polenta
25 min
Strauben
40min
Spatzle verdi alla carbonara
1h
Gnocchi di pane con ricotta e spinaci
40min