Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g di pane raffermo a tocchetti
- 150 g di latte
- 500 g di acqua
- 200 g di spinaci freschi in foglia
- 80 g di formaggio Trentingrana a pezzi
- 60 g di cipolla
- 30 g di burro + q.b.
- 2 uova
- 40 g di farina tipo 00
- foglie di salvia fresca, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1756 kJ / 419.8 kcal
- Protein
- 18.2 g
- Karbonhidrat
- 44.5 g
- Yağ
- 20.3 g
- Doymuş Yağ
- 7.7 g
- Lif
- 3.2 g
- Sodyum
- 391.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spatzle verdi alla carbonara
1 Std.
Gnocchi alla romana
1hod. 15min
Canederli allo speck
2u. 40min
Spatzle rosa con triglie e piselli
1 Std.
Salsa bolzanina
15 Min
Gnocchi di pane alla salvia con pesto di crudité
45min
Gnocchi di polenta
25 Min
Spatzle agli spinaci
1 Std.
Spatzle alla barbabietola
30min
Canederli al formaggio
1 Std.
Gnocchi di pane con ricotta e spinaci
40 Min
Spätzle agli spinaci con panna e speck
1 Std.