Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1490 g di acqua
- 1 cucchiaino di miele
- 5 g di lievito di birra fresco
- 250 g di farina di kamut + q.b.
- 200 g di farina di farro
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di sale
- 30 g di succo di limone
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1243 kJ / 297 kcal
- Protein
- 10.6 g
- Karbonhidrat
- 47.5 g
- Yağ
- 5.8 g
- Lif
- 6.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rosette di farro
17 godz. 30 min
Pane morbido di farro
19h
Filone di segale
4u.
Pane contadino
19h
Mezzaluna di pane al farro
3 Std.
Pane ai cereali
3 Std.
Spighette al kamut
3 Std. 55 Min
Pane in cassetta semplice
19h
Pane integrale
3 godz. 15 min
Pane integrale ai semi vari
4 godz. 10 min
Pane semplice
4u.
Pane ai cereali con i semi
3 Std. 10 Min