Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 - 5 rametti di dragoncello fresco, le foglioline e i gambi separati
- 80 g di scalogno a pezzi
- 80 g di aceto di vino bianco
- 180 g di burro a pezzi
- 4 tuorli d'uovo
- ½ - 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Besin Değeri
- şuna göre 300 g
- Kalori
- 7784 kJ / 1859 kcal
- Protein
- 25 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 195 g
- Doymuş Yağ
- 104 g
- Lif
- 1.6 g
- Sodyum
- 1272 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salsa bernese
20min
Costine di maiale piccanti a Cottura Lenta con mini tortillas
5 Std.
Sovracosce sottovuoto di pollo in salsa Teriyaki
2 Std. 10 Min
Spalla di maiale sottovuoto
12 godz. 25 min
Capesante con crema allo zafferano sottovuoto
1h
Gazpacho
15 min
Salmone con salsa bernese e asparagi
50min
Salsa olandese (TM6)
15 min
Tortillas messicane con maiale
1h 20 min
Filetti di manzo sottovuoto con burro alle erbe
2 Std. 20 Min
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2 Std. 20 Min
Filetto di manzo sottovuoto in salsa al vino
3 Std.