Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 - 5 rametti di dragoncello fresco, le foglioline e i gambi separati
- 80 g di scalogno a pezzi
- 80 g di aceto di vino bianco
- 180 g di burro a pezzi
- 4 tuorli d'uovo
- ½ - 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Besin Değeri
- şuna göre 300 g
- Kalori
- 7784 kJ / 1859 kcal
- Protein
- 25 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 195 g
- Doymuş Yağ
- 104 g
- Lif
- 1.6 g
- Sodyum
- 1272 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Condimento per caesar salad
10 Min
Salsa olandese
30 min
Salmone con salsa bernese e asparagi
50 Min
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2 Std. 20 Min
Filetto di maiale alla coreana sottovuoto
4 Std. 50 Min
Salsa olandese (TM6)
15min
Salsa bernese
20min
Fonduta con tartufo bianco
2 Std. 20 Min
Crudo & cotto di salmone con zucchine marinate e zabaione salato (di Mirko Ronzoni)
2 godz. 25 min
Mini capresi con gelée al pomodoro
1 godz. 30 min
Manzo sottovuoto con patate rosse e salsa bernese di (Lorenzo Biagiarelli)
1 Std. 10 Min
Merluzzo in salsa aioli
1 Std.