Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 130 g d'oignons, coupés en deux
- 700 g de chair de potiron, détaillée en cubes (2,5 cm env.)
- 30 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 1 cube de bouillon de volaille
- 500 g d'eau
- 3 pincées de cannelle en poudre
- 200 g de crème liquide 35% m.g.
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1119.5 kJ / 270 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 11 g
- Yağ
- 22.8 g
- Lif
- 3.8 g
Alternatif tarifler
Velouté patate douce et orange
30 menit
Soupe mystère
40 menit
Velouté butternut-poivron rouge
30 menit
Velouté poireau-curry à la pointe de miel
35 menit
Soupe à la courge et au lait de coco
55min
Velouté de carotte, pomme et curry
50min
Soupe de potimarron aux épices
45 menit
Velouté de butternut et patate douce
35 menit
Soupe de potiron et pomme au comté
40 menit
Soupe de courge butternut, curry et amandes
30 menit
Soupe de butternut, curry et amandes
35 menit
Velouté de potiron au fromage ail et fines herbes
40 menit