Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g de noisettes
- 60 g de cerneaux de noix
- 40 g de fruits secs variés (raisins secs...)
- 6 brins d'aneth frais, équeutés
- 400 g d'eau
- 1 courge butternut, coupée en deux dans la longueur et épépinée
- 4 c. à soupe rase d'huile de noisette
- 50 g de crème liquide 35% m.g.
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1922 kJ / 465 kcal
- Protein
- 5.8 g
- Karbonhidrat
- 18.3 g
- Yağ
- 41.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Purée de panais et légumes d'hiver
40min
Purée panais potiron
45min
Purée de patates douces au gingembre, sauce airelles-dattes
55min
Purée de panais aux vapeurs d'orange
40min
Purée potiron-orange
30min
Purée de patate douce au gingembre
30min
Purée carotte-coco
40min
Purée de potimarron, pruneaux et poulet
40min
Purée de pommes de terre-betterave
45min
Purée de butternut et roulé de veau
50min
Purée carotte-pomme de terre
25 min
Purée panais-butternut, feuilles de betterave et pignons de pin
45min