Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g de noisettes
- 60 g de cerneaux de noix
- 40 g de fruits secs variés (raisins secs...)
- 6 brins d'aneth frais, équeutés
- 400 g d'eau
- 1 courge butternut, coupée en deux dans la longueur et épépinée
- 4 c. à soupe rase d'huile de noisette
- 50 g de crème liquide 35% m.g.
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1922 kJ / 465 kcal
- Protein
- 5.8 g
- Karbonhidrat
- 18.3 g
- Yağ
- 41.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Purée carotte-coco
40 menit
Purée de butternut et roulé de veau
50 Min
Purée carotte-pomme de terre
25 menit
Purée de potimarron, pruneaux et poulet
40 menit
Purée de pommes de terre-betterave
45 Min
Purée de patates douces au gingembre, sauce airelles-dattes
55 Min
Purée panais-butternut, feuilles de betterave et pignons de pin
45 Min
Purée de panais aux vapeurs d'orange
40 menit
Purée de patate douce au gingembre
30 menit
Purée panais potiron
45 Min
Purée potiron-orange
30 menit
Purée de panais et légumes d'hiver
40 menit