Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g de agua
- 500 g de ciruelas, frescas, en miatdes, sin semillas
- Besin Değeri
- şuna göre 100 gramo
- Kalori
- 214 kJ / 51 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 0 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 1.6 g
- Sodyum
- 2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Papas o camotes al vapor (200-600 g) en cestillo
30min
Puré de papa y camote con chile morita
45min
Espárragos al vapor (800 g) en Varoma
40min
Papas o camotes, en cubos al vapor (700-1000 g) en Varoma
40min
Papas cambray al vapor (700-1200 g) en Varoma
45min
Chicharos al vapor (200-500 g) en cestillo
20 Min
Puré de betabel
1 Std.
Manzanas al vapor (500 g) en Varoma
25 Min
Ciruelas al vapor (200-400 g) en cestillo
20 Min
Duraznos al vapor (300-450 g) en cestillo
15 Min
Apio al vapor (500-800 g) en Varoma
35min
Cuartos de pera al vapor (200-400 g) en cestillo
15 Min