Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g de agua
- 200 - 400 g de ciruelas, sin semilla, en mitades
- Besin Değeri
- şuna göre 100 gramo
- Kalori
- 214 kJ / 51 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 0 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 1.6 g
- Sodyum
- 2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Papas o camotes al vapor (200-600 g) en cestillo
30 Min
Puré de papa y camote con chile morita
45 Min
Papas cambray al vapor (300-600 g) en cestillo
35 Min
Espárragos al vapor (800 g) en Varoma
40 Min
Papas o camotes, en cubos al vapor (700-1000 g) en Varoma
40 Min
Papas cambray al vapor (700-1200 g) en Varoma
45 Min
Chicharos al vapor (200-500 g) en cestillo
20 Min
Puré de betabel
1 Std.
Manojos de ejotes y papas al vapor
55min
Ciruelas al vapor (500 g) en Varoma
25 Min
Cuartos de pera al vapor (200-400 g) en cestillo
15 Min
Zanahorias ralladas (500-700 g)
10 Min