Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1200 g de ternera, (cuete, entero)
- 120 g de cebolla
- 2 dientes de ajo
- 600 g de vino blanco
- 1200 g de agua
- 30 g de apio
- 2 hojas de laurel, secas
- 1 cdas de sal gruesa
- 250 g de aceite
- 1 huevo
- 1 cdita de vinagre
- 10 g de mostaza Dijon
- 2 pizcas de pimienta negra molida
- 1 cdita de sal fina
- 220 g de atún en aceite, drenado
- 3 filetes de anchoa en aceite
- 60 g de alcaparras, drenadas
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 2680 kJ / 638 kcal
- Protein
- 39 g
- Karbonhidrat
- 3 g
- Yağ
- 46 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vitello tonnato (Ternera con salsa de atún)
13h
Tarta de poro y jamón
50min
Paté de hígado de pollo
12 godz.
Vitello Tonnato
3h 25min
Peras al vino tinto Cocción lenta TM6
5h
Berenjenas a la parmesana
1 Std. 20 Min
Ñoquis rellenos de mozzarella y pan rallado
2h
Polenta con albóndigas en salsa de jitomate
1h 10min
Quenelles con salsa de berros
2h 45min
Quiche de jamón serrano y jitomate
55min
Risotto con parmesano
30 min
Mermelada de Kumquat
12h 50min