Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1200 g de ternera, (cuete, entero)
- 120 g de cebolla
- 2 dientes de ajo
- 600 g de vino blanco
- 1200 g de agua
- 30 g de apio
- 2 hojas de laurel, secas
- 1 cdas de sal gruesa
- 250 g de aceite
- 1 huevo
- 1 cdita de vinagre
- 10 g de mostaza Dijon
- 2 pizcas de pimienta negra molida
- 1 cdita de sal fina
- 220 g de atún en aceite, drenado
- 3 filetes de anchoa en aceite
- 60 g de alcaparras, drenadas
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 2680 kJ / 638 kcal
- Protein
- 39 g
- Karbonhidrat
- 3 g
- Yağ
- 46 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Soufflé de queso rápido
45 Min
Pollo en salsa de vino tinto con champiñones
45 Min
Soufflé de queso horneado TM6
1 Std. 25 Min
Bacalao en costra de hierbas con arroz y salsa de limón
1 Std.
Vitello tonnato (Ternera con salsa de atún)
13u.
Sabayón TM6
15min
Vitello Tonnato
3 Std. 25 Min
Souffle de queso gruyere
40min
Berenjenas a la parmesana
1 Std. 20 Min
Vitello tonnato (Ternera con salsa de atún)
13u.
Pastel de carne con especias (Boboti)
1 Std. 10 Min
Ternera con salsa de atún (Vitello tonnato) para dos
5h 30min