Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1200 g de ternera, (cuete, entero)
- 120 g de cebolla
- 2 dientes de ajo
- 600 g de vino blanco
- 1200 g de agua
- 30 g de apio
- 2 hojas de laurel, secas
- 1 cdas de sal gruesa
- 250 g de aceite
- 1 huevo
- 1 cdita de vinagre
- 10 g de mostaza Dijon
- 2 pizcas de pimienta negra molida
- 1 cdita de sal fina
- 220 g de atún en aceite, drenado
- 3 filetes de anchoa en aceite
- 60 g de alcaparras, drenadas
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 2680 kJ / 638 kcal
- Protein
- 39 g
- Karbonhidrat
- 3 g
- Yağ
- 46 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tarta de cebolla confitada con queso de cabra
50 分钟
Vitello tonnato (Ternera con salsa de atún)
13h
Cerdo braseado con salsa BBQ
1h 30min
Vitello tonnato (Ternera con salsa de atún)
13h
Sabayón TM6
15min
Sabayón
15min
Tarta de poro y jamón
50 分钟
Vitello Tonnato
3h 25 min
Fondue suiza de queso
15min
Soufflé de queso rápido
45min
Rogel
2h 20min
Curd de limón TM6
20min