Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g de agua
- 200 - 450 g de apio nabo, en trozos (2-3 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 100 gramos
- Kalori
- 120 kJ / 28 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 3 g
- Yağ
- 0 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 2.3 g
- Sodyum
- 5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Papas o camotes al vapor (200-600 g) en cestillo
30p
Papas o camotes, en cubos al vapor (700-1000 g) en Varoma
40min
Calabacitas al vapor (200-500 g) en cestillo
20p
Zanahorias en rebanadas al vapor (550-800 g) en Varoma
40min
Calabacitas al vapor (600-800 g) en Varoma
30p
Zanahorias baby al vapor (200-600 g) en cestillo
30p
Ejotes al vapor (400-800 g) en Varoma
25p
Chícharos al vapor (600 g) en Varoma
Değerlendirme yok
Zanahorias rebanadas al vapor (200-500 g) en cestillo
30p
Zanahorias baby al vapor (700-1200 g) en Varoma
35p
Chicharos al vapor (200-500 g) en cestillo
20p
Apio al vapor (200-400 g) en cestillo
30p