Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g de agua
- 200 - 450 g de apio nabo, en trozos (2-3 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 100 gramos
- Kalori
- 120 kJ / 28 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 3 g
- Yağ
- 0 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 2.3 g
- Sodyum
- 5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Papas cambray al vapor (300-600 g) en cestillo
35 Min
Papas o camotes, en cubos al vapor (700-1000 g) en Varoma
40 Min
Infusión de jengibre
30 Min
Verduras blanqueadas
1 Std.
Mezcla de finas hierbas picadas
5 Min
Calabacitas al vapor (600-800 g) en Varoma
30 Min
Marinada de cilantro
5 Min
Apio nabo al vapor (500-800 g) en Varoma
Değerlendirme yok
Nabos al vapor (700-1000 g)
40 Min
Apio al vapor (200-400 g) en cestillo
30 Min
Espinacas al vapor (500 g) en Varoma
15 Min
Calabacitas al vapor (200-500 g) en cestillo
20 Min