Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
100
g Weißwein
veya 100 g Wasser - 80 g Olivenöl
- 300 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 20 g Butter, in Stücken
- 60 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 1 rote Paprika (ca. 180 g), in Stücken (ca. 2 cm)
-
200
g Blattspinat, frisch
veya 200 g Blattspinat, TK, aufgetaut und ausgedrückt - 45 g getrocknete Tomaten, in Stücken
- 15 Oliven, schwarz, entsteint (ca. 45 g), in Ringen
- 80 g Feta, in Stücken
- ½ TL Oregano, getrocknet
- 2 - 3 Prisen Muskat
- 1 - 2 Prisen Pfeffer
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 4 Eier
- 60 g Milch
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1081 kJ / 258 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 21 g
- Yağ
- 14 g
- Doymuş Yağ
- 5 g
- Lif
- 2.5 g
- Sodyum
- 402 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Linsen-Moussaka
2h 30min
Linsen-Moussaka
2 Std. 20 Min
Quiche mit Ofenpaprika
2h
Spinatquiche mit Feta und Tomaten
1h 45min
Zucchini-Ricotta-Quiche mit Mandelblättchen
1h 20min
Gemüsetarte mit Feigentopping
1 Std. 30 Min
Appenzeller-Gemüse-Quiche
1h 45min
Quiche mit Schinken und Spinat
1h 20min
Bunte Paradeiser-Quiche
1 Std. 30 Min
Französische Zucchini-Tarte
2h
Spinat-Feta-Lasagne
1h 15 phút
Mediterrane Gemüsequiche
1h 20min