Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 garlic cloves
- 3 cm piece fresh ginger
- 250 g tomato passata
- 400 g water
- 90 g white wine vinegar
- 70 g raw sugar
- 70 g English mustard
- 30 g Worcestershire sauce
- 1 - 1 ½ tsp ground chilli
- 2 tbsp smoked paprika
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 tsp salt
- 1000 - 1200 g pork ribs (cut into 2 ribs per piece)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 4131.7 kJ / 983.8 kcal
- Protein
- 57.4 g
- Karbonhidrat
- 23.8 g
- Yağ
- 73.7 g
- Doymuş Yağ
- 28.4 g
- Lif
- 4.3 g
- Sodyum
- 1167.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2 Std. 5 Min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2h 20min
Chicken stock paste
45 min
Meat stock paste
45 min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1h 30min
Chicken drumsticks in spicy puttanesca sauce
2 godz. 15 min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2h 20min
Chinese five spice beef cheeks
4h 25min
Beef cheek Bourguignon
5hod. 25min
Bourbon pork ribs
5 godz. 50 min
LCHF chicken Kyivs
40 min