![Sous-vide poisson maigre (lotte, merlu) Sous-vide poisson maigre (lotte, merlu)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0de1cb66-57a3-400f-a874-f81d6832620e/Derivates/c87d4c96-8595-4a07-b9e0-92a92fa6a2e2.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 filets de poisson, avec ou sans peau, type poisson maigre lotte/merlu (200 g chacun, 2 cm d'épaisseur)
- 1500 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 636 kJ / 152 kcal
- Protein
- 36 g
- Karbonhidrat
- 0 g
- Yağ
- 2 g
- Doymuş Yağ
- 0.2 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 140 mg
Alternatif tarifler
Cuire du riz long complet
55 Min
Caramel de base
25 dk
Sous-vide cuisses de poulet
1 Std. 30 Min
Sous-vide épaule de porc, désossée
12h 25 min
Sous-vide côtes de porc
2h 50min
Sous-vide poitrine de bœuf
12h 25 min
Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon)
1 Std. 5 Min
Cuisson du riz basmati
35min
Poires sous-vide à la cannelle
2hod. 5min
Sauce caramel au whisky
35min
Sous-vide filets de poulet
1 godz. 55 min
Cuisson du riz long blanc
35min