Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 filets de poisson, avec ou sans peau, type poisson maigre lotte/merlu (200 g chacun, 2 cm d'épaisseur)
- 1500 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 636 kJ / 152 kcal
- Protein
- 36 g
- Karbonhidrat
- 0 g
- Yağ
- 2 g
- Doymuş Yağ
- 0.2 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 140 mg
Alternatif tarifler
Rissoler 300 g de champignons frais
25min
Faire sauter 200 g de carottes en bâtonnets
15 min
Faire sauter 400 g de carottes en bâtonnets
20 dk
Sous-vide côtes de porc
2 godz. 50 min
Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon)
1 godz. 5 min
Sous-vide magrets de canard
2sa
Cuisses de poulet sous-vide
1sa 30 dk
Saumon teriyaki sous-vide
1 Std. 20 Min
Sous-vide filets de poulet
1 Std. 55 Min
Rissoler un mélange de légumes pour une soupe ou un ragoût
25min
Rissoler 200 g d'aubergine
30 dk
Rissoler 200 g de courgettes
20 dk