Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 110 g d'oignon (1 gros), coupé en dés (1 cm)
- 110 g de carotte (1 moyenne), coupée en dés (1 cm)
- 1 gousse d'ail
- 400 g d'étrilles, coupées en quatre
- 40 g d'huile d'olive
- 10 g de cognac
- 180 g de vin blanc
- 700 g de fumet de poisson
- 150 g de coulis de tomates
- 30 g de concentré de tomate
- 2 c. à café de cerfeuil frais, haché
- 2 c. à café d'estragon frais, haché
- ½ c. à café de piment doux en poudre
- du sel
- 40 g de beurre, coupé en dés
- 70 g de crème épaisse, 5-15% m.g.
- 20 g de fécule de maïs, type Maïzena (délayée dans 2 c. à soupe d'eau froide)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1186 kJ / 282 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 15 g
- Yağ
- 17 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rouille
10 λεπτ.
Sauce américaine
55 min
Velouté de moules au safran
40min
Petits encornets à l'ail, artichauts et lard
30 min
Ragoût de langouste
1 Std. 35 Min
Soupe de poisson de roche - Sébastien Richard
12h
Cotriade
1h
Sauce rouille
10 λεπτ.
Seiche à la sauce tomate
1h 15min
Calamar à la piperade
35 min
Aïoli traditionnel
10 λεπτ.
Aïoli
10 λεπτ.