Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g d'échalotes
- 15 g de beurre
- 150 g de vin blanc
- 150 g de crème liquide 35% m.g.
- 100 g d'eau
- ½ c. à café de fumet de poisson déshydraté
- 60 g d'oseille, dénervée
- 15 g de jus de citron fraîchement pressé
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 200 g
- Kalori
- 2990 kJ / 724 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 16 g
- Yağ
- 65 g
- Doymuş Yağ
- 41 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 449 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Maquereaux au vin blanc
3 Std. 30 Min
Sauce hollandaise
15min
Sauce dieppoise
35 min
Sauce Messine
10 λεπτ.
Sauce à l'oseille
25min
Sauce blanche
10 λεπτ.
DECEMBRE - Coquille Saint-Jacques bretonne de Marguerite - Eric Robert
1h 30 min.
Sauce madère
35 min
Rognons de veau sauce madère
20 Min
Sauce piquante
35 min
Coquille Saint-Jacques gratinée
45 min
Raie aux câpres
45 min