Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g d'échalotes
- 15 g de beurre
- 150 g de vin blanc
- 150 g de crème liquide 35% m.g.
- 100 g d'eau
- ½ c. à café de fumet de poisson déshydraté
- 60 g d'oseille, dénervée
- 15 g de jus de citron fraîchement pressé
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 200 g
- Kalori
- 2990 kJ / 724 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 16 g
- Yağ
- 65 g
- Doymuş Yağ
- 41 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 449 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sauce gribiche
15 dk
Sauce dieppoise
35 min
Choucroute de la mer au beurre blanc
55 min
Beurre d'escargot
10 dk
Lotte sauce vallée d’Auge
1 godz. 40 min
Sauce Messine
10 dk
Sauce beurre blanc
20 min
Sauce à l'oseille
25 min
Pressé de raie
14h
Beurre blanc
20 min
Sauce au vin doux
55 min
Sauce aurore
15 dk