Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La veille
- 550 g de rhubarbe, coupée en tronçons
- 50 g de sucre en poudre blond
Le jour même
- 50 g de sucre en morceaux
- 15 g d'amandes décortiquées
- 75 g de beurre demi-sel, en morceaux et un peu pour le moule
- 125 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 2 jaunes d'œufs
- 50 g de sucre en poudre blond
- 1 c. à soupe bombée de fécule de maïs, type Maïzena®
- 100 g de sucre en poudre
- 2 blancs d'œufs
- 1 pincée de sel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1804 kJ / 433 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 68 g
- Yağ
- 14 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kougelhopf (Bruno Dinel)
2h 45 min
Gâteau à la rhubarbe et aux amandes
2 godz. 10 min
Tarte amandine aux cerises
2 godz. 30 min
Gâteau aux quetsches
45 min
Tarte à la rhubarbe
1h
Tarte aux mirabelles
50 min
Gelée de groseille
35 min
Tarte à la rhubarbe et aux amandes
3 Std. 40 Min
Tarte meringuée fraise-rhubarbe
2sa
Tartelettes aux quetsches
45 min
Tarte pomme-rhubarbe
1sa 20 dk
Cake moelleux à la rhubarbe
1hod. 40min