Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 foie gras de canard cru de 550 g maximum
- 1 ½ c. à café de fleur de sel
- tours de moulin à poivre
-
2
c. à soupe de cognac (isteğe bağlı)
veya 2 c. à soupe de porto ou d'un autre alcool au choix (isteğe bağlı) - 500 g d'eau
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1359 kJ / 330 kcal
- Protein
- 3.3 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Yağ
- 35 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Moules à la sauce chorizo
1 godz.
Fondue savoyarde
25 Min
Langoustines vapeur, mayonnaise au safran
50 min
Filet mignon séché aux herbes de Provence
480h 20min
Confit d'oignons rouges
4小时
Rillettes de canard
2h 30min
Foie gras au piment d'Espelette
72 Std.
Foie gras aux figues et à l'armagnac
13 godz. 30 min
Foie gras sous-vide
72 Std.
Beignets d'huîtres au thym
35 min
Rillettes de porc et de canard
7h
Foie gras de canard
72 Std.