Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 foie gras de canard cru de 550 g maximum
- 1 ½ c. à café de fleur de sel
- tours de moulin à poivre
-
2
c. à soupe de cognac (isteğe bağlı)
veya 2 c. à soupe de porto ou d'un autre alcool au choix (isteğe bağlı) - 500 g d'eau
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1359 kJ / 330 kcal
- Protein
- 3.3 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Yağ
- 35 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Foie gras de canard
72 godz.
Meringue classique
3 godz. 25 min
Filet mignon séché aux herbes de Provence
480 Std. 20 Min
Foie gras au piment d'Espelette
72 godz.
Confit d'oignons rouges
4h
Asperges sauce mousseline
1h
Foie gras aux figues et à l'armagnac
13h 30 min
Mouclade charentaise
40 min
Rillettes de porc tradition
12 Std.
Saumon gravlax
60h 30min
Foie gras sous-vide
72 godz.
Rognons de veau sauce madère
20 Min