Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 foie gras de canard cru de 550 g maximum
- 1 ½ c. à café de fleur de sel
- tours de moulin à poivre
-
2
c. à soupe de cognac (isteğe bağlı)
veya 2 c. à soupe de porto ou d'un autre alcool au choix (isteğe bağlı) - 500 g d'eau
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1359 kJ / 330 kcal
- Protein
- 3.3 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Yağ
- 35 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Foie gras de canard
72h
Filet mignon séché aux herbes de Provence
480 Std. 20 Min
Saumon gravlax
60h 30min
Iles flottantes
1 godz.
Foie gras sous-vide
72h
Joues de porc sous-vide au vin rouge
8h 45min
Sauce gribiche
15min
Ile flottante surprise, velouté asperge-champignon-chorizo (Zone 3)
1 godz. 30 min
Foie gras au piment d'Espelette
72h
Bisque de crevettes
30 min
Œuf poché sauce meurette
1 godz.
Iles flottantes
1 godz.