Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g d'eau
- 4 artichauts
- 250 g de fromage frais, type Madame Loïk
- 30 g de framboises fraîches
- 3 pincées de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- 20 g d'huile d'olive
-
½
c. à café de vinaigre de framboise
veya ½ c. à café de vinaigre balsamique - 10 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1049 kJ / 252.3 kcal
- Protein
- 7.3 g
- Karbonhidrat
- 4 g
- Yağ
- 20.5 g
- Doymuş Yağ
- 0.8 g
- Lif
- 11.8 g
- Sodyum
- 450.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Menu light - Petites betteraves vapeur, sauce citron-moutarde
55min
Artichauts à la vinaigrette d'agrumes
12h 45min
Petits pois vapeur (200-500 g)
20 Min
Fagots de haricots verts, pommes de terre vapeur et beurre au thym
50 Min
Artichaut farci au chèvre et aux lardons
1 Std. 30 Min
Carottes vapeur (200-500 g), en rondelles
30 Min
Haricots verts vapeur (200-300 g)
25 Min
Poireaux vapeur (200-400 g)
25 Min
Poireaux vinaigrette à l’orange, croûtons et chèvre frais
50 Min
Brocoli vapeur (250 g)
15 Min
Bulbes de fenouil en quartiers vapeur (200-400 g)
25 Min
Chou-fleur vapeur
20 Min