Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g d'eau
- 200 - 400 g de branches de céleri, coupées en morceaux (2 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 84 kJ / 20 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 2 g
- Yağ
- 0 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 2.6 g
- Sodyum
- 125 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tranches de bulbes de fenouil vapeur (100-400 g)
25 λεπτ.
Fagots de haricots verts, pommes de terre vapeur et beurre au thym
50 λεπτ.
Navets vapeur (200-600 g)
30 Min
Chou vapeur (300 g)
15min
Carottes vapeur (200-500 g), en rondelles
30 Min
Haricots verts vapeur (200-300 g)
25 λεπτ.
Courgettes vapeur (200-500 g)
20min
Poivron vapeur (100-300 g)
15min
Poireaux vapeur (200-400 g)
25 λεπτ.
Brocoli vapeur (250 g)
15min
Bulbes de fenouil en quartiers vapeur (200-400 g)
25 λεπτ.
Chou-fleur vapeur
20min