Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Le croquant aux noix
- 100 g de cerneaux de noix
- 30 g de beurre doux
- 10 g de crème
- 30 g de sucre roux
La purée de potiron
- 750 g de chair de potiron (p. ex. courge muscade ou hokkaido), coupée en morceaux
- 200 g de sucre en poudre
- 2 clous de girofle
-
40
g de jus d'orange
veya 30 g de jus de citron - 5 biscuits au beurre
-
150
g de crème fouettée turque (kaymak)
veya 150 g de crème double
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1794 kJ / 430 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 50 g
- Yağ
- 23 g
- Lif
- 3.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Purée de pomme de terre et merguez
55min
Purée de légumes racines au romarin
45 min
Purée de pommes de terre-betterave
45 min
Arbre de Noël en biscuits
45 min
Compote pomme-banane
20 Min
Purée de patates douces au gingembre, sauce airelles-dattes
55min
Compote banane-kiwi
35 min
Caviar de potiron au cumin
35 min
Purée de patate douce, œufs cocotte aux champignons
50 min
Purée panais potiron
45 min
Purée potiron-orange
30 min
Purée butternut-noisettes
50 min