Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Kağıtta sardalya
- 600 - 650 g temizlenmiş, ayıklanmış, bütün sardalya, iri (her biri 70-80 g) (bk. çeşitlemeler)
- sızma zeytinyağı, yağlamak için
- 4 tutam tuz
Fasulye salatası
- 2 yumurta
- 500 g su
-
500
g Fransız fasulyesi
veya 500 g taze börülce - 250 g kiraz domates, ikiye bölünmüş
- 80 g taze soğan, ince kıyılmış
- 40 g sızma zeytinyağı
- 15 g sirke
- 2 - 3 tutam tuz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1504 kJ / 360 kcal
- Protein
- 30 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 21 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Karnıyarık
1 Std.
Puttanesca Sos
55min
Vanilya ve Misket Limonlu Ananas
1 Std.
Salçalı Bulgur Pilavı
40 Min
Brokoli Kuskusu Eşliğinde Yoğurtlu Körili Tavuk
45 Min
Yeşil Fasulye, Bal Kabağı ve Pırasa Püresi
45 Min
Tavuklu Kuzu Etli Bulgur
1 Std. 10 Min
Pudra Şekeri
5 min
Tütsülenmiş Uskumrulu ve Semizotlu Dip
10min
Baharatlı ve Yer Fıstıklı Tavuk, Basmati Pilavı
1h 25 min
Baharatlı Nohut ''Chana Masala''
1 Std. 30 Min
Tavuk Dürüm
40 Min