Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Kağıtta sardalya
- 600 - 650 g temizlenmiş, ayıklanmış, bütün sardalya, iri (her biri 70-80 g) (bk. çeşitlemeler)
- sızma zeytinyağı, yağlamak için
- 4 tutam tuz
Fasulye salatası
- 2 yumurta
- 500 g su
-
500
g Fransız fasulyesi
veya 500 g taze börülce - 250 g kiraz domates, ikiye bölünmüş
- 80 g taze soğan, ince kıyılmış
- 40 g sızma zeytinyağı
- 15 g sirke
- 2 - 3 tutam tuz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1504 kJ / 360 kcal
- Protein
- 30 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 21 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pratik Buğday Ekmeği
40 min
Sebzeli Tavuk
45 min
Orman Kebabı
1 Std.
Antep Fıstıklı Dondurma
12h 20min
Kuzu ve Patlıcanlı Pilav
1 godz. 20 min
Çiğ Pancar ve Havuçlu Brezilya Salatası
Değerlendirme yok
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1 godz. 20 min
Hainan Usulü Tavuklu Pilav
1 godz. 20 min
Sebzeli ve Kırmızı Şarap Soslu Bonfile
45 min
Buharda Dil Balığı ve Beyaz Peynirli Roka Salatası
50 Min
Zeytinyağlı Taze Fasulye
40 min
Somon ve İnce Bulgur, Kurutulmuş Domatesler İle
35 min