
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Rotkohl
- 60 g Pflaumen, getrocknet, entsteint
- 75 g Rosinen
- 800 g Rotkohl in Stücken (4 cm)
-
50
g Gänseschmalz
veya 50 g Butter in Stücken - 500 g Rotwein
- 1 ½ EL Zucker
- 1 ½ TL Salz
- 6 Nelken
Füllung
- 250 g Zwiebeln halbiert
-
300
g Schinken, gekocht in Stücken
veya 300 g Bacon in Stücken - 100 g Speckwürfel
- 40 g Senf
- 150 g Gewürzgurken halbiert
- 1 TL Pfeffer
Rouladen
- 10 Rinderrouladen (ca. 1700 g)
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- 2 EL Paprika edelsüß
- 6 EL Sonnenblumenöl
Sauce und Fertigstellung
- 60 g Zwiebeln halbiert
- 100 g Champignons in Stücken
- 20 g Butter in Stücken
- 180 g gemischtes Gemüse (z. B. Möhren, Porree, Sellerie), in Stücken (3 cm)
- 30 g Senf
- 30 g Tomatenmark
- 300 g Wasser
- 300 g Rotwein
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
veya 2 Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l) - 30 g Mehl
- 100 g Saure Sahne
- 1 - 2 EL Rotweinessig
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 573 kcal / 2401 kJ
- Protein
- 47 g
- Yağ
- 29 g
- Karbonhidrat
- 19 g
- Lif
- 4.3 g
- Doymuş Yağ
- 10 g
- Sodyum
- 1746 mg