Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Le bouillon
- 2 oignons, coupés en deux
- 2 carottes, coupées en morceaux d'1 cm
- 2 branches de céleri, émincées
- 1 feuille de laurier
- 500 g de plat de côtes, désossé et coupé en dés de 2 cm
- 1500 g d'eau
- 4 os à moelle de bœuf
- 2 c. à soupe de gros sel
-
3
pincées de pistils de safran (0,3 g)
veya 3 g de safran en poudre
Le risotto
- 100 g d'échalotes, coupées en deux
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 400 g de riz spécial risotto, type carnaroli
- 100 g de vin blanc sec
- 900 g de bouillon
- 50 g de beurre froid, coupé en dés
- 80 g de fromage grana padano, râpé finement
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 200 kJ / 528 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 57 g
- Yağ
- 25 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto parmesan, olive et zeste de citron
35 Min
Risotto au safran, pecorino et tomates
30 Min
Risotto aux cèpes
30 Min
Risotto aux bolets et au brie
35 Min
Risotto milanais au safran
30 Min
Risotto aux asperges
35 Min
Risotto aux asperges
45 Min
Risotto parfumé aux herbes
30 Min
Risotto aux asperges et ail des ours
1 Std.
Risotto aux morilles
45 Min
Risotto tomate-coppa-artichaut
40 Min
Risotto (Escale gourmande)
30 Min