Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g d'eau
- 600 g de veau dans le quasi, non bardé et de forme régulière
- 1 c. à café de fleur de sel
- 1 bouquet garni
- 120 g d'oignon, coupé en 4
- 1 c. à café de poivre cinq baies grossièrement moulu
- 1 œuf
- 1 c. à café de moutarde
- 2 filets d'anchois à l'huile
- 160 g de thon à l'huile en boîte
- 50 g d'huile d'olive
- 2 c. à soupe de jus de citron
- poivre moulu
- 30 g de câpres en saumure ou 12 câprons
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2439 kJ / 583 kcal
- Protein
- 71 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 30 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tartare de saumon avocat-concombre
50min
Tartare de saumon frais
15min
Sauce chimichurri
5 min
Tartare de bœuf
10 min
Tartare de thon rouge
1h 15 min
Vitello tonnato
25 godz. 30 min
Carpaccio de veau vitello tonnato
1h
Focaccia au romarin
2h 20min
Gaspacho tomate-gambas
2h 30 min
Sauce vierge
10 min
Pesto au basilic
10 min
Pesto classique au basilic
10 min