Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 artichauts
- 1 citron
- 1 bouquet de persil frais, dont les feuilles sont lavées et séchées
- ½ - 1 gousse d'ail
- 1 pincée de sel
- 40 g d'huile d'olive extra vierge
- 100 g de vin blanc sec
- 300 g d'eau
-
½
cube de bouillon de légumes (pour 0,5l)
veya 1 c. à café rase de bouillon de légumes en pâte, fait maison
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 519 kJ / 124 kcal
- Protein
- 4.1 g
- Karbonhidrat
- 3.9 g
- Yağ
- 10.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Purée de courge en réserve
30 Min
Pommes de terre en robe des champs
30 Min
Purée de courgette
15min
Poireau rissolé (200 g)
20min
Haricots verts au thym
1ωρ. 10 λεπτ.
Aubergines vapeur et riz
1ωρ.
Gratin de chou-fleur
55 λεπτ.
Asperges et œufs pochés sous-vide
1h 20min
Asperges accompagnées de pommes de terre
50 λεπτ.
Artichauts à la romaine
50 λεπτ.
Fond d'artichaut à la framboise
1ωρ. 10 λεπτ.
Choux de Bruxelles, lard et amandes
40 λεπτ.