![Artichauts à la romaine Artichauts à la romaine](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/211001B2-11A2-4F94-B02B-8BFCC1CB858D/Derivates/083A16DA-C4B3-4C1D-A488-84D39EFAFE3D.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 artichauts
- 1 citron
- 1 bouquet de persil frais, dont les feuilles sont lavées et séchées
- ½ - 1 gousse d'ail
- 1 pincée de sel
- 40 g d'huile d'olive extra vierge
- 100 g de vin blanc sec
- 300 g d'eau
-
½
cube de bouillon de légumes (pour 0,5l)
veya 1 c. à café rase de bouillon de légumes en pâte, fait maison
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 519 kJ / 124 kcal
- Protein
- 4.1 g
- Karbonhidrat
- 3.9 g
- Yağ
- 10.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Artichauts à la romaine
50min
Pommes de terre en robe des champs
30 Min
Asperges et œufs pochés sous-vide
1h 20min
Asperges, riz au parmesan et sabayon au citron
1h 10min
Choux de Bruxelles, lard et amandes
40 Min
Asperges accompagnées de pommes de terre
50min
Fagots de haricots verts, pommes de terre vapeur et beurre au thym
50min
Poulet et asperges vapeur, riz et sauce au vin blanc
45 Min
Chou-fleur vapeur
20 Min
Poireaux vapeur (200-400 g)
25 min
Fond d'artichaut à la framboise
1h 10min
Brocoli vapeur (250 g)
15 min