Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g d'eau
- 100 - 400 g de bulbes de fenouil, coupés en tranches (1 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 96 kJ / 23 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 3 g
- Yağ
- 0 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 25 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Poireaux vapeur (200-400 g)
25 min
Courgettes vapeur (200-500 g)
20 min
Haricots verts vapeur (200-300 g)
25 min
Brocoli vapeur (250 g)
15min
Navets vapeur (200-600 g)
30 min
Chou vapeur (300 g)
15min
Chou-fleur vapeur
20 min
Carottes vapeur (200-500 g), en rondelles
30 min
Branches de céleri vapeur (200-400 g)
30 min
Bulbes de fenouil en quartiers vapeur (200-400 g)
25 min
Petits pois vapeur (200-500 g)
20 min
Panais vapeur (200-500 g)
20 min