Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La chantilly infusée aux lardons et la poudre de lardons (la veille)
- 150 g de lardons fumés
- 500 g de crème liquide 30-40% m.g.
Le gaspacho (le jour même)
- 400 g d'eau
- 1 cube de bouillon, émietté
- 500 g de petits pois surgelés
- 10 feuilles de menthe fraîche
Les pickles d'échalotes
- 100 g d'échalotes
- 100 g de vinaigre de riz
- 2 pincées de sel
- 20 g de miel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3044.5 kJ / 727.7 kcal
- Protein
- 14.8 g
- Karbonhidrat
- 30.6 g
- Yağ
- 61.7 g
- Doymuş Yağ
- 33.9 g
- Lif
- 7.2 g
- Sodyum
- 385 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gougères au curry
1 Std.
Verrine bicolore aux radis et fromage de chèvre
20min
Tarte citron vert, basilic et estragon
12 Std. 40 Min
Bûche salée au saumon
3hod.
Salade alsacienne revisitée sur sablé parmesan
1 Std.
Œuf brouillé au saumon fumé
20min
Clémentines rôties, glace à l'amande
3h 45 min
Tatin d'endives, jambon et pickles d'oignons
1 Std. 20 Min
Poêlée de saint-jacques, purée de patate douce épicée et beurre d'orange
35min
Dame blanche
12h
Petites meringues aux amandes
2h
Feuilleté au fromage
2h 5 min