Pilpil de garbanzos, acelgas y bacalao

Pilpil de garbanzos, acelgas y bacalao

4.5 30 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa
4 raciones

Malzemeler

  • 150 g de aceite de oliva virgen extra
  • 1 - 2 pimientas de Cayena secas enteras
  • 3 - 4 dientes de ajo
  • 350 - 400 g de bacalao en salazón remojado y desalado (con piel) en trozos de 3-4 cm
  • 500 g de acelgas con penca en trozos de 2-3 cm
  • 1 hoja de laurel seca
  • 1 de clavo entero
  • 100 g de agua
  • 400 g de garbanzos cocidos (en conserva) aclarados y escurridos

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 ración

Sodyum 594.7 mg
Protein 42.1 g
Kalori 2627 kJ / 628 kcal
Yağ 41.1 g
Lif 11.6 g
Doymuş Yağ 5.9 g
Karbonhidrat 22.6 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...