Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 oz Parmesan cheese rinds, cubed
- 1 oz fresh parsley, leaves and tender stems
- ½ oz dried porcini mushrooms
- 1 garlic clove
- 10 oz fresh shiitake mushrooms, sliced
- 6 oz vegetable stock
- 2 oz unsalted butter, in pieces
- 1 ½ oz extra virgin olive oil, divided
- 1 tsp salt, divided, plus extra to season, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to season, to taste
- 45 oz water
- 10 oz fettuccini
- 1 - 2 oz truffle oil, white, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2887 kJ / 690 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 64 g
- Yağ
- 40 g
- Doymuş Yağ
- 14 g
- Lif
- 6 g
- Sodyum
- 988 mg
Alternatif tarifler
Moroccan Salmon with Lemony Couscous and Vegetable Soup
1h
Lemon Caper Asparagus
25min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1h
Tomato and Feta Pasta
50min
Mushroom-Stuffed Potato Patties
1h
Sweet Corn Risotto with Grilled Zucchini
30min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30min
Butternut Squash Macaroni and Cheese
1h 15min
Florentine Meatballs and Linguine
1h 10min
Green Beans with Peanuts
15min
Gochujang Ramen Noodles
30min
Artichoke Alfredo Sauce
45min