Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 branches de sauge fraîche, effeuillées
- 110 g d'oignon jaune, coupé en deux
- 10 g de beurre doux
- 250 g de châtaignes cuites et pelées
- 200 g de jus de canneberge
- 700 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 250 g de pois mange-tout
- 200 g de gambas crues, décortiquées
- 100 g de crème liquide légère
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portions
- Kalori
- 852 kJ / 282 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 28 g
- Yağ
- 12 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Soupe aux nouilles chinoises
45 min
Velouté de cresson à l'orange
35 min
Soupe complète végétarienne
30 min
Velouté aux saveurs marocaines
35 min
Soupe au chou et aux petits farcis
1h
Velouté du potager
15 min
Velouté de champignons de Paris à l'estragon
20 min
Soupe paysanne express
45 min
Soupe de cucurbitacées au chorizo
30 min
Soupe épicée aux légumes d'hiver
40 min
Crème de courgette au bleu
25 min
Velouté butternut-poivron rouge
30 min