Pavo a la sal con "Ajoatao"

Pavo a la sal con "Ajoatao"

4.1 49 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa
8 raciones

Malzemeler

Pechuga de pavo a la sal y patatas
  • 1100 - 1200 g de pechuga de pavo sin piel (en una pieza)
  • 4 - 6 hojas de laurel secas
  • 4 ramitas de romero fresco
  • 4 ramitas de tomillo fresco
  • 1500 - 2000 g de sal gorda
  • 700 g de agua
  • 550 g de patatas con piel, lavadas
Ajo atao
  • 100 - 150 g de aceite de oliva virgen extra
  • 2 - 3 dientes de ajo
  • 30 g zumo de limón
    30 g de vinagre
  • 1 huevo
  • 1 cucharadita de sal
  • 1 tarro de verduras variadas encurtidas en vinagre (isteğe bağlı)
  • 6 - 12 rebanadas de pan tostado

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 ración

Sodyum 974.7 mg
Protein 47.5 g
Kalori 1904 kJ / 455 kcal
Yağ 20.9 g
Lif 2.7 g
Doymuş Yağ 4.1 g
Karbonhidrat 19.4 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...