Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g pork knuckle, cut in pieces (4-5 cm)
- 900 g water
- 120 g old ginger, cut in slices (0.5 cm)
- 120 g young ginger, cut in slices (0.5 cm)
- 30 g sesame oil
- 6 eggs, with shell
- 200 g black vinegar
- 500 g sweet vinegar
- 110 g palm sugar (gula Melaka)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1628 kJ / 389 kcal
- Protein
- 31 g
- Karbonhidrat
- 3 g
- Yağ
- 26 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50 min
Salted Fish Pork Belly
30 min
Rice Wine Chicken
30 min
Braised pork belly
55 min
Yam Rice
45 min
Sweet and Sour Pork Ribs
45 min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 min
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
50min
Salted Chicken
5 godz. 10 min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2 Std. 5 Min
White Radish Pork Rib Soup
3h