Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g pork knuckle, cut in pieces (4-5 cm)
- 900 g water
- 120 g old ginger, cut in slices (0.5 cm)
- 120 g young ginger, cut in slices (0.5 cm)
- 30 g sesame oil
- 6 eggs, with shell
- 200 g black vinegar
- 500 g sweet vinegar
- 110 g palm sugar (gula Melaka)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1628 kJ / 389 kcal
- Protein
- 31 g
- Karbonhidrat
- 3 g
- Yağ
- 26 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1 Std. 5 Min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Yam Rice
45min
Nyonya Fish Maw Soup
1h 10min
Braised pork belly
55min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min
Salted Fish Pork Belly
30min
Pineapple Pork Ribs
1h 10min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min
Rice Wine Chicken
30min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2 Std. 25 Min