Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
40
g d'huile végétale
veya 40 g d'huile d'olive -
2
gousses d'ail
veya 40 g d'oignon jaune, coupé en lamelles - 500 g de sauté de veau, détaillé en cubes (3 cm)
- 80 g d'oignon, coupé en morceaux
- 150 g de chorizo, coupé en rondelles
- 300 g de vin blanc
- 600 g d'eau
- 300 g de carottes, coupées en rondelles
-
200
g de petits pois frais
veya 200 g de petits pois surgelés - 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 4 portions
- Kalori
- 9938 kJ / 2383 kcal
- Protein
- 206 g
- Karbonhidrat
- 61 g
- Yağ
- 111 g
- Doymuş Yağ
- 31 g
- Lif
- 54 g
- Sodyum
- 4376 mg
Alternatif tarifler
Couscous aux herbes et sauté de porc à la harissa
1h 5min
Sauté de porc à la provençale
1h 5min
Poulet basquaise
50 Min
Poulet au jasnières
1 godz. 25 min
Colombo de porc aux légumes
45 min
Curry de porc aux pommes de terre
1 godz. 15 min
Blanquette de veau cuisson lente
2h 10min
Porc aux lentilles
1 godz. 20 min
Sauté de veau au chorizo
1 godz.
Sauté de porc au chorizo et olives vertes
2 godz.
Blanquette de dinde
1 Std. 40 Min
Ragoût de canard et tagliatelle
30 min