Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
40
g d'huile végétale
veya 40 g d'huile d'olive -
2
gousses d'ail
veya 40 g d'oignon jaune, coupé en lamelles - 500 g de sauté de veau, détaillé en cubes (3 cm)
- 80 g d'oignon, coupé en morceaux
- 150 g de chorizo, coupé en rondelles
- 300 g de vin blanc
- 600 g d'eau
- 300 g de carottes, coupées en rondelles
-
200
g de petits pois frais
veya 200 g de petits pois surgelés - 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 4 portions
- Kalori
- 9938 kJ / 2383 kcal
- Protein
- 206 g
- Karbonhidrat
- 61 g
- Yağ
- 111 g
- Doymuş Yağ
- 31 g
- Lif
- 54 g
- Sodyum
- 4376 mg
Alternatif tarifler
Sauté de porc au chorizo et olives vertes
2h
Porc aux lentilles
1h 20min
Osso-buco cuisson lente
1h 50 min.
Blanquette de veau cuisson lente
2h 10min
Côtes de porc à cuisson lente aigre-douce
2 Std. 25 Min
Poulet basquaise
50min
Ragoût de dinde à la crème et aux champignons
4h
Poulet à l'algérienne
40min
Blanquette de dinde
1 Std. 40 Min
Sauté de veau au curry, pommes de terre et choux de Bruxelles
1h
Goulasch de bœuf cuisson lente
2 godz. 45 min
Colombo de porc aux légumes
45min