Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g de parmesan, coupé en morceaux (3 cm)
- 60 g d'échalotes (env. 30 g)
- 40 g de beurre
- 10 g d'huile d'olive extra vierge
- 320 g de riz spécial risotto (Carnaroli, Arborio par ex.), 14-15 minutes de cuisson (voir "Conseil(s)")
- 10 g de vin blanc sec (isteğe bağlı)
- 680 g d'eau
- 150 g d'olives vertes dénoyautées, coupées en deux
- le zeste d'½ citron jaune non traité
-
1
cube de bouillon de volaille, de viande ou de légumes
veya 1 c. à café bombée de fond de viande maison ou de fond de légumes, - ½ - 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2297 kJ / 548.5 kcal
- Protein
- 15.3 g
- Karbonhidrat
- 63.5 g
- Yağ
- 25.5 g
- Doymuş Yağ
- 11.8 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 1645.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto au safran, pecorino et tomates
30 min
Risotto
55 min
Risotto au safran à la milanaise
1h 30min
Risottos aux champignons, petits pois et pancetta
35 Min
Risotto aux oignons caramélisés et à la mimolette
45 Min
Polenta, oignons confits et chèvre doux
40 min
Risotto tomate-coppa-artichaut
40 min
Polenta au gorgonzola
25 min
Risotto (Escale gourmande)
30 min
Risotto au bacon et aux champignons de Paris
40 min
Risotto au pesto et au chèvre
30 min
Risotto à l'espagnole
30 min