Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g de fenouil, détaillé en lanières
- 300 g de carottes, coupées en tronçons
- 50 g de beurre
- 4 cuisses de lapin désossées (voir "Conseil(s)")
- 1 bouquet garni
- 100 g de vin blanc moelleux
- 300 g de fond de volaille reconstitué
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1865 kJ / 445 kcal
- Protein
- 47.5 g
- Karbonhidrat
- 9.5 g
- Yağ
- 23.3 g
- Lif
- 4.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lapin à la moutarde
1h
Blanquette de veau
1h
Lapin à la citronnelle en papillote
1h 10 min
Lapin à la provençale
1h
Coq au vin
13 Std.
Bœuf bourguignon
1h 25 min
Lapin marengo
1h
Lapin au cidre et purée céleri-pomme
1h 10 min
Lapin aux pruneaux
1h
Poulet de la "Mère Blanc"
1h 15min
Joues de porc à la bière
1h 10 min
Osso-buco
1h 20 min