Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 6 feuilles de chou frisé, de grande taille
- 600 g d'eau
- 2 tranches de pain de mie blanc tranché et sans croûte
- 50 g de lait demi-écrémé
- 30 g d'échalote, coupée en deux
- 1 gousse d'ail
- 8 - 10 brins de persil frais, équeutés
- 400 g de viande d'agneau, détaillée en dés (2 cm env.)
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- ½ c. à café de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 cube de bouillon de légumes
- 100 g d'oignon blanc, coupé en deux
- 1 c. à soupe rase de farine de blé
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1513 kJ / 364 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 26 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lapin à la moutarde
1h
Goulasch
50 min
Bœuf bourguignon
2h 30min
Blanquette de veau
1h
Sauté de veau Marengo
55 Min
Aillade de veau
1h 30min
Estouffat toulousain
2h
Poulet en robe de jambon, sauce chasseur
1h 10 min
Epaule de veau à la normande
1h
Cailles farcies
1h 15min
Poulet basquaise
50 min
Poulet de la "Mère Blanc"
1h 15min