![Tagliatelle aux cèpes et au parmesan Tagliatelle aux cèpes et au parmesan](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D02B8195-B00B-4ECE-B4C2-F9B07B5B0D96/Derivates/5ce62a7f-95ef-4d19-b678-12194cf52f5c.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g de parmesan, coupé en morceaux
- 60 g d'échalotes, coupées en deux
- 1 gousse d'ail
- 500 g de cèpes frais
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 30 g de beurre
- 250 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 500 g de pâtes fraîches aux œufs, type pappardelle ou tagliatelle
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3108.5 kJ / 743.5 kcal
- Protein
- 55 g
- Karbonhidrat
- 66.5 g
- Yağ
- 38.5 g
- Lif
- 11.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Moules au roquefort
40 Min
Champignons farcis au gorgonzola
55 Min
Moules farcies au beurre d'ail
35 min
Linguine aux crevettes
50 min
Tagliatelle aux cèpes et huile de truffe
35 min
Gratin dauphinois comme un tiramisu - Christophe Aribert
50 min
Trenette au pesto
45 Min
Linguine aux champignons et crème à la noisette
40 Min
Vol-au-vent aux champignons
45 Min
Mille-feuille de tomate et mozzarella
25 Min
Gratin de pomme de terre au camembert et champignons de Paris
1 Std. 15 Min
Penne all’arrabbiata
20 Min