Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 g bal kabağı,kabukları soyulmuş, dilimlenmiş (maks. 2 cm kalınlığında yakl. 5-6 cm'lik parçalar)
- 400 g şeker
- 60 g ceviz içi
- 1500 g su
- 100 g kaymak, servis için (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1787.8 kJ / 426.6 kcal
- Protein
- 3.3 g
- Karbonhidrat
- 74.3 g
- Yağ
- 11.7 g
- Lif
- 3.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Çikolatalı Mısır Gevreği Topları
50 min
Yer Fıstıklı Armutlu Muhallebi
1h 30min
Kaju Fıstığı Ezmesi
50 min
İtalyan Baharat Karışımı
15 Min
Haşlanmış Bulgur
25 min
Armut ve Nar ile Buharda Pancar Püresi
1 Std. 5 Min
Taze Mısır Polentalı Balık Filetosu
1 Std. 5 Min
Hamsi Buğulama
40 min
Küpler Halinde Tatlı Patates Püresi
45 min
Baharatlı Nohut ''Chana Masala''
1h 30min
Mayasız kolay ekmek
20min
Simit
2 Std. 10 Min