Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 g bal kabağı,kabukları soyulmuş, dilimlenmiş (maks. 2 cm kalınlığında yakl. 5-6 cm'lik parçalar)
- 400 g şeker
- 60 g ceviz içi
- 1500 g su
- 100 g kaymak, servis için (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1787.8 kJ / 426.6 kcal
- Protein
- 3.3 g
- Karbonhidrat
- 74.3 g
- Yağ
- 11.7 g
- Lif
- 3.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zeytinyağlı Taze Fasulye
40 min
Sucuklu Kuru Fasulye
10 Std.
Kuzu Gerdan Yahni
1 godz. 45 min
Terbiyeli Kerevizli Kuzu
1 Std. 15 Min
Turna Yemişli ve Pikan Cevizli Brüksel Lahanası
35 Min
Kuru Fasulye ve Bal Kabağı Çorbası
40 min
Tavuklu Mısır Çorbası, Brokolili Tuzlu Kek
1h 25min
Enginarlı ve Fasulyeli Dip
10 Min
Ayva Tatlısı
3h
Portakal Suyu
10 Min
Tereyağlı Bisküvi
50 min
Sindirim Çayı
35 Min