Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di patate, pelate e a tocchetti (1 cm circa)
- 500 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 4 fette di pane
- 300 g di funghi porcini freschi a tocchetti (1 cm circa)
- pepe nero macinato, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 949 kJ / 227 kcal
- Protein
- 7.1 g
- Karbonhidrat
- 33 g
- Yağ
- 8.3 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 3.8 g
- Sodyum
- 0 mg
Alternatif tarifler
Vellutata di funghi
50min
Zuppa di cipolle di Cannara
1h
Zuppa di lenticchie e funghi
45 min
Vellutata di porri e bottarga di muggine
50min
Vellutata di porcini
50min
Vellutata di porri, funghi e pancetta
40min
Crema di cipolle e timo
1h
Zuppa di patate e funghi
20 min
Zuppa primaverile
40min
Vellutata di castagne con porcini
50min
Zuppa del pescatore
50min
Zuppa di cipolle al Parmigiano Reggiano
50min