Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di patate, pelate e a tocchetti (1 cm circa)
- 500 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 4 fette di pane
- 300 g di funghi porcini freschi a tocchetti (1 cm circa)
- pepe nero macinato, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 949 kJ / 227 kcal
- Protein
- 7.1 g
- Karbonhidrat
- 33 g
- Yağ
- 8.3 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 3.8 g
- Sodyum
- 0 mg
Alternatif tarifler
Zuppa di cipolle
1hod.
Vellutata di castagne con porcini
50 min
Zuppa di funghi e paprika
30 λεπτ.
Crema di cipolle e timo
1hod.
Zuppa montanara
1hod.
Zuppa di cipolle di Cannara
1hod.
Vellutata di porcini
50 min
Zuppa di cipolle al Parmigiano Reggiano
50 min
Vellutata di porri, funghi e pancetta
40 λεπτ.
Ribollita
2 Std. 30 Min
Vellutata di funghi
50 min
Vellutata di porri e patate con speck croccante
40 λεπτ.