Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 spicchi di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di funghi porcini freschi a tocchetti (1 cm circa)
- 200 g di patate, pelate e a tocchetti (1 cm circa)
- 500 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 4 fette di pane
- pepe nero macinato, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 949 kJ / 227 kcal
- Protein
- 7.1 g
- Karbonhidrat
- 33 g
- Yağ
- 8.3 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 3.8 g
- Sodyum
- 0 mg
Alternatif tarifler
Vellutata di funghi
50 dk
Zuppa di cipolle
1 Std.
Vellutata di porri, funghi e pancetta
40 dk
Zuppa di patate e funghi
20 dk
Zuppa di cipolle al Parmigiano Reggiano
50 dk
Carciofi alla maremmana
40 dk
Zuppa di cipolle di Cannara
1 Std.
Vellutata di porcini
50 dk
Zuppa di funghi e paprika
30 Min
Manhattan Clam Chowder (Zuppa di vongole)
45 Min
Vellutata di cavoletti di Bruxelles e lattuga
50 dk
Vellutata di castagne con porcini
50 dk