Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte
- 370 g de farine de blé, et 20 g pour étaler la pâte
- 2 pincées de sel
- 185 g de beurre, coupé en dés
- 75 g de sucre en poudre
- 60 g d'eau
- 1 petit œuf
La garniture
- 1000 g de reines-claudes, non dénoyautées
- 1 - 2 c. à soupe de sucre en poudre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1962 kJ / 469 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 63 g
- Yağ
- 20 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Far breton aux pruneaux
1 Std. 10 Min
Tarte aux prunes et aux noisettes
2h 15 min.
Tarte fine aux pommes
2 Std. 25 Min
Clafoutis à la rhubarbe
55min
Flan pâtissier aux prunes
2u. 5min
Crumble pommes, fraises et rhubarbe
50min
Far breton aux pruneaux
2h
Clafoutis prune-cannelle
40min
Clafoutis aux prunes
1h 15min
Clafoutis aux pêches et gingembre frais
1 Std. 10 Min
Tarte aux poires à l'ancienne
1 Std. 10 Min
Tarte au poireau et lardons
2u. 5min