Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 500 g di acqua
- 4 zucchine tonde, lavate
- 2 porri, la parte bianca, a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 2 uova
- 120 g di Fontina a dadini
- 50 g di uvetta sultanina
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1481 kJ / 354 kcal
- Protein
- 19.8 g
- Karbonhidrat
- 15.2 g
- Yağ
- 22.7 g
- Doymuş Yağ
- 149.5 g
- Lif
- 4.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Broccoli alla siciliana con olive
40min
Finocchi ripieni
1h
Carciofi stufati
30min
Zucchine ripiene alla ligure
1 godz. 30 min
Zucchine alla menta
30min
Contorno di finocchi con panure al timo
35 min
Branzino con cavolo nero, fagioli e peperoni
30min
Finocchi gratinati alla crescenza e taleggio
55 min
Cocottine alle zucchine e menta
40min
Contorno di zucca gratinata alle erbe aromatiche
40min
Cavolfiore alle erbe e pinoli
1 godz. 5 min
Finocchi alla valdostana
40min