Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 500 g di acqua
- 4 zucchine tonde, lavate
- 2 porri, la parte bianca, a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 2 uova
- 120 g di Fontina a dadini
- 50 g di uvetta sultanina
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1481 kJ / 354 kcal
- Protein
- 19.8 g
- Karbonhidrat
- 15.2 g
- Yağ
- 22.7 g
- Doymuş Yağ
- 149.5 g
- Lif
- 4.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zucchine ripiene di uova
1 Std.
Finocchi ripieni
1 Std.
Quiche ai finocchi e porri
1 Std. 10 Min
Zucchine ripiene alla ligure
1hod. 30min
Finocchi gratinati alla crescenza e taleggio
55 Min
Carciofi stufati
30min
Carciofi trifolati
30min
Sformato di finocchi
1 Std.
Finocchi alla valdostana
40 Min
Zucchine alla menta
30min
Contorno di finocchi con panure al timo
35min
Melanzane trifolate
40 Min