Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g de bâtonnets salés
- 5 brins de thym, frais, dont 3 brins effeuillés
- 800 g d'eau
- 25 g de bolets, séchés (bio)
- 2 cubes de bouillon de bolets (pour 0,5 l chacun)
- 80 g d'oignons, coupés en deux
- 1 gousse d'ail
- 1 c. à soupe de beurre
- 300 g de riz risotto, tout type (cuisson 20 minutes)
- 100 g de vin blanc, sec
- 200 g de fromage de Brie
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2247 kJ / 538 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 72 g
- Yağ
- 19 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Milanais
3h
Tresse bernoise
1h 45min
Cuchaule
2h 30min
Gâteau aux carottes
1h 10min
Papet vaudois
55 min
Risotto alla milanese
30 min
Tarte au vin cuit
45 Min
Variations autour du beurre - Café de Paris
30 min
Mousse au Toblerone®
3h 10min
Émincé à la zurichoise
50 min
Cake tyrolien automnal
1h 20 min
Polenta et ragoût de champignons
45 Min