Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g de fromage de montagne des Grisons corsé, en morceaux (2 cm)
La pâte
- 250 g de farine de sarrasin
- 150 g de farine blanche
- 100 g d'eau
- 100 g de lait
- 4 œufs
- 1 c. à café de sel
Le chou frisé
- 200 g d'oignons, coupés en deux
- 1 gousse d'ail
- 20 g de beurre
- 300 g de chou frisé, en lanières (1 cm)
- ¾ de c. à café de sel
- 250 g demi-crème, 25% de matières grasses
- 3 l eau
- 1 c. à soupe de sel
- 150 g de viande séchée des Grisons en tranches, en lanières (5 mm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3623 kJ / 869 kcal
- Protein
- 47 g
- Karbonhidrat
- 77 g
- Yağ
- 40 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Knöpflis
50 dk
Petits croissants à la vanille
1 Std. 30 Min
Gâteau du Vully
2 Std. 30 Min
Macaronis du chalet
45 Min
Polenta tessinoise
45 Min
Spätzlis à la grisonne (2 portions)
45 Min
Nœud au lard
2 Std. 10 Min
Soupe au vin de Soleure
1 Std.
Macaronis à la montagnarde
30 min
Spätzlis au fromage
1u. 10min
Risotto alle cinque P
30 min
Rösti bernois
40min