Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 700 g d'eau
- 1 c. à café de sel
- 700 g de pommes de terre à chair ferme, pelées et coupées en morceaux (2 cm)
- 600 g de poireaux coupés en deux dans le sens de la longueur puis coupés en lanières (1 cm)
- 1 saucisson vaudois
- 1 saucisse aux choux
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 15 g de beurre
- 150 g de crème à fouetter, 30-40 % de matière grasse
- 1 cube de bouillon de légumes (pour 0,5l)
- ¼ de c. à café de poivre, moulu
- 100 g de vin blanc, sec
- 1 c. à soupe d'amidon de maïs (par ex. Maïzena)
- Besin Değeri
- şuna göre 4 portions
- Kalori
- 18579 kJ / 4486 kcal
- Protein
- 151 g
- Karbonhidrat
- 158 g
- Yağ
- 345 g
Alternatif tarifler
Rösti bernois
40 Min
Milanais
3h
Risotto aux bolets et au brie
35 min
Émincé à la zurichoise
50min
Macaronis du chalet
45 Min
Riz Casimir
45 Min
Mousse au Toblerone®
3h 10min
Gâteau oignons-fromage
1h 15min
Gâteau du Vully
2 godz. 30 min
Cuchaule
2 godz. 30 min
Croissants au jambon
35 min
Tresse bernoise
1h 45min